ETA Gratussino III 3023 90020 + 5 rokov záruka na motor

Kód: ETA302390020
Neohodnotené
Značka: ETA
ZADARMOZADARMO
ETA Gratussino III 3023 90020
€249
Na sklade v e-shope

Kuchynský robot – planetárne hnietenie, príkon 1200 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, materiál misy nerez, objem misy 4,5 l, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo PULSE, vrátane stabilizátora otáčok, s bezpečnostnou poistkou, funkcie šľahanie, miesenie a hnetenie, súčasťou nadstavec na strúhanie, mlynček na mäso, nadstavec na mixovanie, šľahacia metlička (balónová metlička), hnetací hák, misa, utláčadlo, 4 strúhacie disky, hlučnosť 85 dB, dĺžka kábla 1,4 m, hmotnosť 9,3 kg, rozmery 34,6 × 28,4 × 39,2 cm (V׊×H), strieborná farba

Detailné informácie

Podrobný popis

autorizovaný predajca ETA je SALT ELEKTRO Lipany

5 ROKOV ZÁRUKA NA MOTOR
PO REGISTRÁCII NA TOMTO ODKAZE

 

Kuchynský robot ETA Gratussino III Maxo 3023 90020

ETA Gratussino III Maxo 3023 90020 sa stane vašim každodenným parťákom v kuchyni. Tento kuchynský robot s objemnou 4,5-litrovou nerezovou misou bude ideálnym pomocníkom na prípravu ciest, krémov a ďalších dobrôt. Bohaté príslušenstvo vrátane mlynčeka na mäso, strúhadlá a mixéra vám umožní pripraviť ďalšiu širokú škálu pokrmov. A pokiaľ by ste chceli rozšíriť jeho možnosti, môžete si navyše dokúpiť aj ďalšie nadstavce.

 

 

Umiesi, namelie mäso aj nastrúha zeleninu

S vysokým príkonom 1 200 W si tento kuchynský robot poradí so všetkými druhmi ciest. Jeho kovové prevodové kolesá zaručia dlhú životnosť a dobrú stabilitu pri práci. Ovládanie je veľmi jednoduché. Požadovanú rýchlosť si nastavíte plynulo otočným kolieskom av prípade potreby môžete využiť aj maximálne otáčky PULSE. Pekne vás posvieti aj na suroviny v mise, a to vďaka integrovanému svetlu v pohonnej jednotke.

 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný 1 200W motor so stabilizátorom udržuje nastavené otáčky aj pri veľkom zaťažení
  • Efektívny systém planetárneho miešania surovín
  • Unikátna šľahacia metla FitForOne pre nastavenie optimálnej výšky
  • Kovové prevodové kolesá zaručia dlhú životnosť
  • Bohaté príslušenstvo vrátane 1,5l mixéra, mlynčeka na mäso a nástavce na strúhanie

 

 

Umixuje do tej najjemnejšej konzistencie

Súčasťou kuchynského robota ETA Gratussino III Maxo je tiež sklenený mixér s objemom 1,5 l určený na mixovanie smoothies, krémových polievok, omáčok alebo výživ. Jeho výhodou je, že nepohlcuje pachy ani farby.

 

Skvele spracuje akýkoľvek druh a množstvo cesta

Či už šľaháte sneh z jedného bielka alebo pripravujete tortu pre celú rodinu, s novou šľahacou metlou FitForOne dosiahnete vždy skvelé výsledky. Výšku si s touto šikovnou metlou môžete nastaviť presne podľa množstva surovín v mise. Okrem šľahacej metly FitForOne nájdete v balení aj hnetací hák pre tuhé a kysnuté cestá a špeciálnu Flexi metlu, ktorá bude ideálna na piškótové cestá a najrôznejšie torty.

 

 

 

Planetárny systém miešania zaručí dokonalé výsledky

Či už potrebujete ušľahať sneh z bielkov, premiešať suroviny alebo spracovať husté cesto na pizzu, tento kuchynský robot si s tým hravo poradí. Stačí vybrať správny nadstavec a nastaviť vhodné otáčky. S planetárnym systémom miešania budú všetky suroviny dokonale spracované.

 

 

 

Namelie mäso na domácu sekanú aj postrúha zemiaky na poctivé zemiakové placky

S robotom ETA Gratussino III Maxo si pripravíte aj čerstvo mleté ​​mäso, a to vďaka 54mm mlynčeku s 3 hrubosťami mletia. Ľahko namelete mäso na domáci tatarák, burgre aj do klobások. Tie si navyše s nástavcom na výrobu údenín môžete pokojne rovno naplniť. Mlynčeku nechýba ani nadstavec na výrobu masových guličiek Kebbe. Nebaví vás strúhanie? Zverte túto zdĺhavú prácu robotu. So 4 bubienkovými strúhadlami bleskurýchlo nastrúha mrkva, cuketu i zemiaky na poctivých zemiakových placiek.

 

 

Pri práci vždy bezpečný

ETA Gratussino III Maxo je opatrený hneď niekoľkými bezpečnostnými poistkami. V prípade preťaženia ochráni motor pred poškodením tepelná poistka. Bezpečnostný systém výkyvného ramena zabráni nežiaducemu spusteniu prístroja v čase, keď je rameno v odklopnej polohe a protišmykové nožičky zaisťujú stabilitu na kuchynskej linke.

 

Dodatočné parametre

Kategória: Kuchynské roboty
Záruka: 2 roky

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Autorizovaný spotrebičov ETA – SALT ELEKTRO

Počas niekoľkých desaťročí prítomnosti značky ETA na slovenskom trhu sa táto značka v maximálnej miere udomácnila a stala sa synonymom pre domáce spotrebiče, a to vďaka svojej spoľahlivosti, dlhej životnosti a dostupnosti.

V súčasnosti sa spoločnosť transformuje na moderne fungujúci subjekt s dôrazom na kvalitu služieb. Spoločnosť prešla mnohými razantnými opatreniami v oblasti systému chodu a nákladov spoločnosti. V súvislosti s tým došlo k centralizácii logistiky do centrálneho skladu. Dôraz je kladený na kvalitu, cenovú dostupnosť produktov, kvalitu služieb v oblasti servisov a zaistenia náhradných dielov.